Upptäckare 10–12 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna träffar du nya kompisar och har kul. Tillsammans med kompisarna får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Som upptäckarscout får du lära dig något nytt nästan varje dag, det är alltid roliga grejer men också sånt som är väldigt bra att kunna. Ni bestämmer själva vad ni vill göra, det kan vara allt från att lära er sjukvård till att bygga en egen flotte. Men i Scouterna lär vi oss inte hur man gör genom att läsa böcker om hur man bygger flottar, vi lär oss det genom att prova på riktigt istället.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Upptäckarscouterna Skogsdjuren är för dig som går i 4:an och 5:an.

Vi träffas på onsdagar kl. 18 – 20 på Grundet om inte annat meddelats.

Meddelande från ledarna

Obs! Vi har träffen på söndag 28 mars kl. 12-14.

Hej på er allesammans!

Vi har planerat att köra en första träff med scouterna den 21/3 som är en söndag. Då vi tänkte passa på att bada isvak efter det att Äventyrarna har gjort det mellan 11-12 för då har vi allt färdigt med uppsågad isvak och tält uppslagna för ombyte det finns även möjlighet om någon förälder vill pröva på att bada 🙂 efter badet så tänkte vi försöka ha lite planering för resten av våren där tanken är att kommer att bedriva all verksamhet ute pga Covid-19.

Mvh Ledarna

Ledare på avdelningen Upptäckare