Spårare 8–9 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Spårarscouterna är för dig som går i 2:an och 3:an.

Vår spårargrupp träffas på torsdagar kl. 18 – 19.30 på Grundet om inte annat meddelats.

Läs mer i terminsprogrammet Spårare höst 2023

Föräldrahjälp vid träffarna.

Sunderbyns scoutkår har tagit beslut om, att det alltid ska finnas fler vuxna i barngruppen. Oftast har vi 3-4 små grupper, patruller, på Spårar-avdelningen och vi behöver vara en vuxen med varje patrull. När scouterna gör arbete i den lilla patrullen, så är vi vuxna deras ”hjälpreda”. Patrullarbetet försöker de klara av själva. Vi behöver därför två föräldrar per kväll.

VÄLKOMMEN!

Jessica Sörmling Keero

Ledare för avdelningen Spårare
Mobil: 070-272 36 73

Kalender