Bävrarna, för dig som går i 1:an.

Vi träffas på måndagar kl. 18 – 19.30 på Grundet (om inte annat meddelats).

Bävrarna är våra yngsta scouter. På ett lekfullt sätt lär man sig såväl samarbete som upptäcker naturen. Man får även prova på att göra en övernattning.

Läs mer i terminsprogrammet Bäver höst 2019.

Föräldrahjälp vid varje träff.

Sunderbyns scoutkår har tagit beslut om, att det alltid ska finnas fler vuxna i barngruppen. Oftast har vi tre mindre grupper, patruller, på Bäveravdelningen. När scouterna gör arbete i den lilla patrullen, så är vi vuxna deras ”hjälpreda” medan scouterna försöker de klara av patrullarbetet själva.

Då vi inte har ledare så det räcker till alla patruller förväntar vi oss att ni föräldrar ställer upp. Vi behöver två föräldrar per scoutkväll.

Fika och allergier

Det är viktigt att ni meddelar eventuella allergier, mat/ pälsdjur/ nötter mm. Vi fikar varje måndagskväll, så ni kommer att få en bak-lapp om fikabröd, 1-2 gånger per år.

VÄLKOMNA!

Bävrarna 7 år