En annorlunda terminsstart

12 januari, 2021 av Anna Hedkvist

Hej du vårdnadshavare med barn i Scouterna!

Vi kliver in i ett nytt år med en utmanande tid bakom oss. Vi i Sunderby scoutkår är stolta över hur alla ställde om och gjorde det bästa utifrån de förutsättningar som var förra året. Med siktet framåt vill vi att du som vårdnadshavare ska veta att vi fortfarande anpassar oss och vår verksamhet kontinuerligt i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Vi kämpar för att ditt barn ska få fortsätta ha en rolig och utvecklande fritid tillsammans med sina kompisar, bara med lite anpassningar. Därför blir den här terminsstarten kanske lite annorlunda än den tidigare varit. Kanske med start lite senare eller i början digitala möten för att säkerställa alla scouters trygghet. Även om ovissheten och osäkerheten inför framtiden tär på oss alla så är det vår övertygelse att våra scouter mår bäst av att få ha kontinuitet i livet och det innebär fortsatt scoutverksamhet.

Vi hoppas att alla medlemmar vill och kan vara kvar i rörelsen så att vi kan fortsätta vara starka under och efter krisen, även om kåren tvingats förändra sin verksamhet efter rådande omständigheter.

Er avdelningsledare kommer att höra av sig när det är dags för aktiviteter för er avdelning oavsett om det blir digitala träff, hemuppgifter eller så småningom träffar utomhus. Vår förhoppning är att ni är med oss när vi håller ut vidare tillsammans.

/Sunderby scoutkår