Jamboree on the Air (JOTA) och Jamboree on the Internet (JOTI) är ett internationellt arrangemang som hålls den tredje helgen i oktober varje år.

En helg för upptäckare, äventyrare och äldre scouter i Sunderby scoutkår. I år vill även utmanarna från Hortlax vara med med sina ledare.

Vi kan bli ganska många under denna helg så vi räknar med att bo i tält.

När och var?

Vi träffas på Grundet fredag 18 oktober kl. 19. Lägret kostar 200 kr som betalas till kåren pg 84 71 42-7 innan lägret börjar. Ledare deltar gratis.
(Utmanarna är välkomna att hjälpa till tidigare under fredag med förberedelser.)

Vi slutar kl. 12 på söndag 20 oktober, när vi ätit frukost och städat.

Glöm inte varma kläder

Vi kommer att tillbringa tid utomhus och sova i tält så tänk på att ta en varm sovsäck, mössa och varma kläder. Saknar du något i utrustningen som sovsäck eller liggunderlag så finns det att låna. Säg bara till. (Se även utrustningslistan.)

Datorer att använda

Ni som har möjlighet tar med en egen dator. Räkna då med att fler kan komma att använda den. Med fler datorer får vi fler möjligheter att få kontakt med scouter i andra länder. (Datorn ska inte användas till att spela på utan till Jota/Joti-aktivitet.)

Anmälan

Anmälan är stängd och mat kommer att inhandlas under torsdagen. Kontakta Anna Hedkvist om du glömt anmäla dig.

Funderar du på något eller har frågor så kan din ledare svara.

Vi ses!

Utrustningslista-vinter